Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz predostrožnosti

Dezinficira se vrtić u Splitu: Prošlog tjedna u njemu su boravila djeca zaposlenice Doma umirovljenika u Vukovarskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto Dječjeg vrtića More dežurni vrtić bit će Dječji vrtić Rusulica, kažu u Gradu Splitu. Prošlog tjedan u DV More bila su djeca zaposlenice Doma u Vukovarskoj u kojoj je 10 pacijenata pozitivno na koronavirus. I zaposlenica Doma i njena djeca su dobro i nemaju simptome.

Od danas je zamijenjena lokacija dežurnog vrtića u sklopu ustanove Cvit Mediterana u Splitu. Umjesto Dječjeg vrtića More dežurni vrtić bit će Dječji vrtić Rusulica, javljaju u Gradu Splitu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pomoć u koronakrizi Poduzetnike u gradskom prostoru oslobodili plaćanja zakupnine, Opara predlaže da ne plaćaju ni komunalnu naknadu Tomislav Novinščak Zoran prikaz zašto se zaraza toliko širi Dok je zaraženi mladić partijao u prepunom zagrebačkom klubu, bolnice su se punile: Put od ovakvih suludih poteza do bolničkih kreveta nije tako dalek

Razlog za to su mjere predostrožnosti jer su prošlog tjedna u ovom vrtiću boravila djeca zaposlenice Doma umirovljenika u Vukovarskoj ulici koji je u utorak navečer evakuiran nakon što se doznalo da 10 štićenika ima koronavirus. Ovog tjedna u vrtiću More nije bilo djece.

U suradnji s epidemiolozima poduzete su sve potrebne radnje, prostorije vrtića se dezinficiraju, djelatnice vrtića koje su radile s djecom poslane su kući, a djeca i njihova majka, zaposlenica Doma umirovljenika, dobro su i nemaju nikakve simptome bolesti.

Prošlog tjedna u sva četiri dežurna vrtića na području Splita dolazilo je troje djece, a od ponedjeljka samo jedno dijete u dežurni vrtić ustanove Grigor Vitez.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene