Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovorio i je li u kampanji

Milanović o Možemo: "Nisu oni zbrisali iz Hrvatske ’91. godine. Neka se ne izvlače olako optužbe o inozemnom financiranju"

Predsjednik Republike Zoran Milanović nalazi se se u Varaždinskoj županiji gdje je sudjelujovao na promociji autohtonih i tradicionalnih proizvoda Varaždinske županije, a nakon čega se obratio novinarima.

Predsjednik je pohvalio proizvode koje je kušao i rekao kako mu se najviše svidio težački kolač od heljde.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

Na pitanje novinara je li u kampanji aktivniji on ili premijer Plenković, kaže da je to premijer. 

"Ja idem kamo me pozovu", rekao je i dodao kako će ići u Martijanec iako ne zna hoće li tamo biti drugog kruga izbora. 

Osvrnuo se na izbore u Zagrebu gdje se za gradonačelničko mjesto bore Miroslav Škoro i Tomislav Tomašević. Upozorio je da bi se trebali suzdržati od raznih optužbi. "To je gotovo", poručio je i dodao: "To su naši ljudi i netko će dobiti izbore na kraju", rekao je. 

"Neka se ne izvlače olako optužbe o inozemnom financiranju. To su nepristojne neistine, proglašavaju ih izdajnicima. Nisu oni zbrisali iz Hrvatske ’91. godine. Sve je to izbor hrvatskih ljudi", rekao je predsjednik.

U Varaždinsku županiju došao je na poziv Radimira Čačića, rekao je i dodao kako bi čak išao i da ga zove netko iz HDZ-a. 

Kasnije, u 15 sati, u Martijancu će sudjelovati na obilježavanju 125. obljetnice osnutka Dobrovoljnog vatrogasnog društva Martijanec.

Predsjednik ovih dana intenzivno obilazi Hrvatsku, a jučer je bio u Istri i na Kvarneru gdje je komentirao nabavku borbenih aviona i COVID putovnice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene