Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROBLEMI U VINOGRADSKOJ

Udovoljava li Zadravec uvjetima natječaja za ravnatelja? "Jedan od uvjeta je da se protiv kandidata ne vodi postupak zbog povrede obveza iz radnog odnosa"

Tko se sve prijavio na natječaj za ravnatelja i kada bismo mogli doznati rezultate inspekcija? Probleme u KBC-u Sestre Milosrdnice komentirala je reporterka Barbara Štrbac.

Stanje u KBC-u Sestre Milosrdnice, gdje je otvoren natječaj za ravnatelja bolnice, a smijenjena je i Dijana Zadravec, analizirala je reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac.

''Natječaj je tek danas otvoren, traje 15 dana. Tko će sve biti kandidat još se ne zna, ali ono što za sada znamo jest da se na njega namjerava prijaviti nedavno smijenjena Dijana Zadravec.

Upitno je, međutim, udovoljava li ona uvjetima natječaja. Naime, jedan od uvjeta je da zdravstvena ustanova protiv kandidata ne vodi postupak zbog povrede obveza iz radnog odnosa, a znamo da su mnogobrojne kolege Dijanu Zadravec prijavile za mobing.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odgovorio Zadravec Vatavuk o inspekcijama u Klinici za tumore: "Ne možemo samo na temelju glasina nositi stigmu legla kriminala"

Zadravec je i danas svojim istupima podigla mnogo prašine, iako iz vodstva bolnice već danima apeliraju da se strasti smire i da se međusobno posvađane strane smire u javnim istupima.

Danas se sukob iz bolničkih preselio u stranačke krugove. Gordan Jandroković kazao je kako Zadravec svojim istupima šteti HDZ-u, a ona mu je odgovorila kazavši da nije ona koja šteti HDZ-u, nego korupcija i nečinjenje da se korupcija riješi.

Ona je istaknula da za sve optužbe koje je iznijela ima dokaze.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POSLANA INSPEKCIJA Zadravec optužila Jandrokovića da je lobirao za Zovaka, oglasio se i Beroš: "Istjerat ćemo istinu na čistac"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna i o sastanku na pantovčaku Jandroković o slučaju Dijane Zadravec: "Njezino ponašanje nanosi štetu HDZ-u"

Ministar Beroš poslao je čak tri insepkcije u KBC i nada se da će na vidjelo izići sva istina o poslovanju bolnice.

Kaže kako ne smije biti ni najmanje tolerancije za korupciju i to da pojedinci eventualno zlouporabe sredstva bolnice za privatne interese'', zaključila je Štrbac.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene