Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka zimska služba ove će sezone imati nikad više ekipa.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posjetio je smotru vozila i opreme zagrebačke zimske službe povodom početka njenog rada.

Vezani članci Severina Severina poslala poruku Milanu Bandiću, u objavi koju je stavila na Instagram spominju se krimić i tragedija Milan Bandić na premijeri filma Darija Juričana, \'\'Kumek\'\' ''Govorio je jedva čujnim glasom, nježno se ljuljao, oči mrtve umorne, pogled u pod, mislio sam da će dedica pasti na mene''

U zimskoj će službi tako ove sezone biti nikad više ekipa - njih čak 259, a osigurano je i 18.000 tona soli.

 "Imamo najbolje osposobljenu Zimsku službu u Europi. Mogli bi očistiti sve europske metropole, a ne samo grad Zagreb", poručio je Bandić, zahvalivši svim radnicima Zimske službe.

Najavio je da se tradicionalno vide kad padne oko 40 centimetara snijega, u rano jutro, kad će Zimska služba sa svojim vozilima početi čistiti snijeg, a on će radnike po običaju počastiti odojkom.

Naglasio je kako ta služba ima snažnu informacijsku podršku, a čovjek iz "pametne sobe" može pratiti cijeli sustav kako funkcionira. "Ovo je u biti Zimska služba 21. stoljeća", ustvrdio je Bandić. (Hina)