Zbog preslabog produžnog kabla u Donjoj Velešnji zapalila se grijalica te je planuo stambeni kontejner, dobiven nakon razornog potresa.

Galerija


U trenutku požara nitko nije bio u kontejneru. ''Izgorjele su deke, jorgani, jastuci, krevet, garderoba, obuća i ostale stvari'', za DNEVNIK.hr je rekla žena čiji se kontejner zapalio. Kazala je kako je bila uključena grijalica na produžnom kablu koji je bio preslab za nju. ''Zapalio se i sve je izgorjelo u sekundi'', prisjeća se. Nasreću, nitko nije stradao.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Veliki požar noćnog kluba u Zagrebu: Plamen u potpunosti zahvatio objekt, na teren izašlo 15 vatrogasaca Sofija Gačić - 1 Bakica Sofija iz Mečenčana napokon je dobila siguran krov nad glavom, ali i sustanare - malene žute piliće

''Iako se radi o području koje je van područja djelovanja našeg društva, 11 vatrogasaca s tri vozila izlaze na intervenciju u najkraćem mogućem roku. Preko VOC Sisak saznajemo da su prvo uzbunili lokalni DVD, nitko od njihovih članova nije potvrdio dolazak na intervenciju, nažalost zbog toga je izgubljeno dragocjeno vrijeme. 

Nažalost za ljude koji su ostali bez doma nad glavom u potresu, agonija je postala još veća...'', priopćili su iz DVD-a Hrvatska Kostajnica.

[POŽAR STAMBENOG KONTENJERA] 21. veljače u 7:44 preko UVI-a na operativne članove DVD-a Hrv. Kostajnica dolazi dojava...

Objavljuje DVD Hrvatska KostajnicaNedjelja, 21. veljače 2021.

Kako doznajemo, Crveni križ im je rekao da će im dovesti drugi kontejner, čim bude dostupan. Trenutno borave u kuhinji, pomoćnom objektu uz kuću, koji nije stradao u potresu.