Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GLEDAJTE OD 19:15

Velika analiza u Dnevniku Nove TV: Gdje je sve pogriješila ministrica Žalac i koja su pravila za "obične" građane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica Gabrijela Žalac gotovo tri godine vozila je bez važeće vozačke dozvole, kako je sama danas priznala, a prošle je subote i sudjelovala u prometnoj nesreći u kojoj je teško ozlijeđeno dijete.

Njezin šef, premijer Andrej Plenković kaže da je pogriješila, ali da to nije razlog da prihvati ostavku koju je ponudila.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

"Smatram da po načelu razmjernosti, ovo što se nažalost dogodilo s prometnom nesrećom u ovim okolnostima, moglo se dogoditi i nekome drugome. Propust s produljenjem vozačke dozvole nije vrsta propusta za koji bih ja od nje tražio da napusti Vladu."

Dnevnik Nove TV večeras od 19:15 donosi veliku analizu politologa, komunikologa i prometnih stručnjaka u čemu je sve Žalac pogriješila, kao i kakva pravila moraju poštovati "obični" građani ako im istekne vozačka dozvola, koju danas možemo dobiti i u - poštanski sandučić.

Više o aferi koja potresa Hrvatsku pogledajte večeras od 19:15 u Dnevniku Nove TV!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene