Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preprodavali drogu

Uhićeni dileri: Kod petorice pronađen kokain, oružje, streljivo i novac

Droga - 1
Droga - 1 Foto: Zagrebačka policija
Na području Zagreba su uhićeni su muškarci starosti 43, 25, 25, 29 i 35 godina. Nabavljali su drogu koju su dalje preprodavali, a policija je kod njih pronašla i oružje. Jedan od njih, državljanin Bosne i Hercegovine, policiji je dao krivotvorene isprave.

Zagrebačka policija uhitila je petoricu muškaraca zbog kaznenih djela povezanih s drogom, oružjem te krivotvorenjem isprava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila kako je osumnjičeni 25-godišnjak nabavljao veće količine kokaina koji je potom prodavao drugim preprodavačima među kojima je i drugi osumnjičeni 25-godišnjak koji je također dalje preprodavao drogu.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković: "Ovo je afera u kojoj članova HDZ-a nema''

Nadalje, 43-godišnjak je pak od osumnjičenog 29-godišnjaka nabavljao automatsko oružje i streljivo čije je nabavljanje, prodaja ili posjedovanje građanima zabranjeno, nakon čega je to oružje i streljivo dalje prodavao. Isti muškarac, utvrdila je policija, nabavljao je i veće količine kokaina koji je potom sakrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Zagreba. Pripremljenu drogu je dalje preprodavao drugim preprodavačima, među kojima je i osumnjičeni 25-godišnjak, koji je drogu sakrivao na svojoj adresi boravišta na području Zagreba kao i u svom automobilu. Osim toga, drogu je dalje preprodavao.

Pročitajte i ovo Kaos u Dubravi - 1 Svi su privedeni VIDEO Velika akcija! Policija otkrila detalje kaosa u Dubravi: ''Uočili smo ih na semaforu...''

Policija je ovom akcijom zaplijenila 614,85 grama kokaina, jedan automatski pištolj tzv. Škorpion, jedan pištolj, 18 komada pištoljskog streljiva i veći novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaos na ulici Drama u susjednoj zemlji: Bačena bomba na izlog restorana, vlasnica u rodu s ozloglašenim dilerom

35-godišnji državljanin Crne Gore nabavio je, priopćila je policija, krivotvorenu osobnu iskaznicu i vozačku dozvolu koje je kao prave predao policijskim službenicima prilikom utvrđivanja identiteta.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju sve osumnjičene osobe su predane pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene