Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi su privedeni

VIDEO Velika akcija! Policija otkrila detalje kaosa u Dubravi: ''Uočili smo ih na semaforu...''

Policija je objavila priopćenje u kojem navodi kako su sinoć uhićene četiri osobe od 19 do 36 godina starosti koje su prilikom intervencije pokušale pobjeći.

Zagrebačka policija oglasila se o jučerašnjim uhićenjima u Dubravi oko 20:50. Riječ je o četiri muške osobe za koje se sumnja da su provaljivale u domove.

"Operativnim radom policijskih službenika došlo je do uočavanja mogućih počinitelja kaznenih djela koji su se u tom trenutku nalazili u vozilu koje je bilo zaustavljeno na semaforu na znak crvenog svjetla. Prema do sada prikupljenim informacijama, osumnjičeni 36-godišnjak upravljao je Maksimirskom cestom u smjeru istoka, kod raskrižja s Mandlovom ulicom, a kretao se vozilom Mazda dok su se u vozilu nalazila trojica putnika starosti od 19 do 34 godine", stoji u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Kaos u Dubravi - 3 NOĆNA AKCIJA POLICIJE FOTO/VIDEO Kaos u Dubravi: Policija u fantomkama, na cesti slupani automobili, uhićena četiri muškarca

"Po uočavanju, policijski službenici, upravo u trenutku zaustavljanja tog vozila zbog crvenog svjetla na semaforu prilaze mu s ciljem uhićenja sumnjivih osoba. Uz procjenu minimalnog rizika, s obzirom na to da vozilo tada nije bilo u kretanju, legitimiraju se i izdaju naredbe na što se vozač oglušio i s namjerom bijega oštetio sedam vozila koja su tada bila zaustavljena na kolniku. Nad svim osobama uporabljena su sredstva prisile nakon čega su privedeni u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje", poručili su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene