Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinio 17 krađa

Uhićen serijski lopuža iz Kutine: U jednoj noći poharačio čak 11 trgovina, kafića, frizera...

Provalnik, ilustracija (Foto Getty)
Provalnik, ilustracija (Foto Getty)
Policija je uhitila 44-godišnjaka koji je u nekoliko dana provalio u 17 kafića, frizerskih salona i trgovina i napravio štetu od 4000 eura.

U petak, 15. rujna u jutarnjim satima policija je zaprimila dojavu o više provala u trgovine u centru Kutine. Ubrzo nakon provale policija je uhitila serijskog provalnika

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 44-godišnjak u noći s četvrtka na petak provalio u 11 objekata u Kutini - trgovine, ugostiteljske objeke i frizerske salone iz kojih je krao novac.

Daljnjim istraživanjem je utvrđeno da je u noći 7./8. rujna provalio u dva ugostiteljska objekta i frizerski salon iz kojih je krao novac

Pročitajte i ovo Prizori s mjesta nesreće Velika tragedija Cure detalji nesreće u Italiji u kojoj je poginula 5-godišnja djevojčica: Za sve je kriva ptica?

Nadalje, utvrđeno je da je u razdoblju od 29. kolovoza do 2. rujna na području Grada Splita provalio u tri ugostiteljska objekta iz kojih je također ukrao novac.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 4000 eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zakon izazvao kontroverze Jedna zemlja smanjila ograničenje brzine na 32km/h: Ovo je rat protiv vozača

Zbog 17 počinjenih kaznenih djela Teške krađe, od kojih je šest u pokušaju i zbog Neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene