Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragovi na Novoj TV

NESTALA SVEGA NEKOLIKO METARA OD KUĆE Otkrivamo što se dogodilo s tinejdžericom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV danas predstavlja novu dokumentarnu emisiju 'Tragovi', u kojoj se razotkrivaju detalji zločina koji je potresao Hrvatsku prije deset godina.

Domagoj Mikić, urednik i voditelj emisije razgovarao je s obitelji i prijateljima žrtve, a po prvi puta za Novu TV o karakteru i detaljima zločina govore i stručnjaci iz policije i Državnog odvjetništva koji su radili na konkretnom slučaju.

Pročitajte i ovo Poziv: krave - 1 Poziv Domagoja Mikića Lutaju same selima i uništavaju pašnjake, mještani Obrovca očajni: "Osjećamo se kao taoci" Srđan Mlađan (Screenshot: Tragovi) Rekonstrukcija šokantne priče Tragovi vas vode u dom prvog hrvatskog serijskog ubojice: Od njegova izlaska na slobodu strepe baš svi

Od 22:15 sati na Novoj TV, 'Tragovi' donose priču o 16-godišnjoj Aniti Kulaš iz mjesta blizu Dugog sela, kojoj se izgubio svaki trag nakon silaska na autobusnoj stanici svega nekoliko metara od kuće. Bezbrižna tinejdžerica osim što je odrađivala praksu u frizerskom salonu, vikendom je uživala u izlascima sa svojom najboljom prijateljicom i njenim dečkom.

'Posumnjali smo da bi Anita mogla biti eventualno žrtva kaznenog djela trgovanja ljudima', otkriva u emisiji policijski službenik koji je radio na slučaju, a ono što je uslijedilo šokiralo je cijelu Hrvatsku.

Ne propustite emisiju 'Tragovi' večeras od 22:15 sati na Novoj TV!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene