Nova TV danas predstavlja novu dokumentarnu emisiju 'Tragovi', u kojoj se razotkrivaju detalji zločina koji je potresao Hrvatsku prije deset godina.


Domagoj Mikić, urednik i voditelj emisije razgovarao je s obitelji i prijateljima žrtve, a po prvi puta za Novu TV o karakteru i detaljima zločina govore i stručnjaci iz policije i Državnog odvjetništva koji su radili na konkretnom slučaju.

Vezani članci Domagoj Mikić Kazne izglasane, inspektori već ove noći u akciji: Što nas sve čeka od ponoći i što o kaznama i "cinkarenju" misle građani Slika nije dostupna IZGUBIO JOJ SE SVAKI TRAG Događaj koji je prije 9 godina potresao Hrvatsku

Od 22:15 sati na Novoj TV, 'Tragovi' donose priču o 16-godišnjoj Aniti Kulaš iz mjesta blizu Dugog sela, kojoj se izgubio svaki trag nakon silaska na autobusnoj stanici svega nekoliko metara od kuće. Bezbrižna tinejdžerica osim što je odrađivala praksu u frizerskom salonu, vikendom je uživala u izlascima sa svojom najboljom prijateljicom i njenim dečkom.

'Posumnjali smo da bi Anita mogla biti eventualno žrtva kaznenog djela trgovanja ljudima', otkriva u emisiji policijski službenik koji je radio na slučaju, a ono što je uslijedilo šokiralo je cijelu Hrvatsku.

Ne propustite emisiju 'Tragovi' večeras od 22:15 sati na Novoj TV!