Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na svom je Facebook profilu objavio kako će nova vlada provesti uštede u javnoj upravi.


Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na svom je Facebook profilu objavio kako će nova Vlada provesti uštede u javnoj upravi.

Vezani članci Tomislav Karamarko Karamarko opleo po Manoliću uoči njegova 101. rođendana: "Drug Josip nije običan Hrvat, starac. Bistar je, ambiciozan sufler i kreator hrvatske političke zbilje" Tomislav Karamarko Oglasio se Karamarko: ''Dragi prijatelji, ja sam samo htio spasiti neku lovu za ovu siromašnu državu''

Poručio je kako smanjenje broja zaposlenih u državnoj upravi mora biti proporcionalno rastu gospodarstva i sposobnostima privatnog sektora za otvaranje novih radnih mjesta.

Smatra kako se ne smije dogoditi da se zbog naglih poteza u tom smjeru stvori novi socijalni pritisak na proračun.

'[REFORMA JAVNE UPRAVE SE MORA DOGODITI, ALI POSTUPNO] Reforma javne uprave mora biti postupna. To znači da smanjenje broja zaposlenih u državnoj upravi mora biti proporcionalno rastu gospodarstva i sposobnosti realnog sektora za otvaranje novih radnih mjesta. Nama se ne smije dogoditi da zbog naglih poteza na tom području stvorimo novi socijalni pritisak na proračun. Da bi reforme bile provedene, rješenja moraju biti sveobuhvatna. To znači da nećemo jedan problem rješavati tako da otvaramo drugi', napisao je.

 

[REFORMA JAVNE UPRAVE SE MORA DOGODITI, ALI POSTUPNO] Reforma javne uprave mora biti postupna. To znači da smanjenje...

Posted by Tomislav Karamarko on Thursday, December 31, 2015

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook