Opća bolnica Zadar gdje se liječi troje djece (Foto: Duško Jaramaž/Pixsell)
Opća bolnica Zadar gdje se liječi troje djece (Foto: Duško Jaramaž/Pixsell)

Zdravstveno stanje sedmogodišnje djevojčice iz Paga, koja se liječi od ozljeda u KBC Zagreb i dalje je stabilno, doznaje se u subotu u bolnici, a ostalih troje, koji se liječe u zadarskoj bolnici, dobro su i, kažu liječnici, oporavljaju se prema očekivanjima.


Stanje sedmogodišnje djevojčice, "je stabilno, nema novih komplikacija i pogoršanja“, izjavio je danas voditelj jedinice intenzivne pedijatrijske skrbi KBC-a Zagreb docent Milivoj Novak. Dodao je kako su liječnici optimistični oko njezinog oporavka.

Vezani članci Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Suprugu dinamovca uzrujalo intimno pitanje obožavatelja: "Ono se postavlja samo na Balkanu!" Incest, ilustracija (Foto: Provjereno) - 5 Mnogi su uvjereni da nije kriv: Mladić osuđen na sedam godina zatvora zbog spolnog zlostavljanja sestre (5)

Ona je najteže ozlijeđena od četvero djece, koju je njihov otac jedno po jedno bacio s balkona obiteljske kuće u Pagu u četvrtak, 28. veljače. Troje djece u dobi od tri, pet i osam godina, koji su na liječenju u Općoj bolnici Zadar, dobro su i oporavljaju se prema očekivanjima, potvrdio je u subotu Edi Karuc, zamjenik ravnatelja zadarske bolnice.

"Dvoje djece nalazi se na Odjelu dječje kirurgije, a djevojčica koja je jučer operirana u toku danas bit će iz Jedinice intenzivnog liječenja premještena u zajedničku sobu," rekao je Karuc. (Hina)