Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glavaš optimističan

Prvi svjedoci na ponovljenom suđenju Glavašu za "Garažu" i "Selotejp": Marguš se nije mogao ničeg sjetiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku ponovljenog suđenja Branimiru Glavašu i ostalima za ratni zločin nad osječkim Srbima u slučajevima "Garaža" i "Selotejp", svjedočili su prvi svjedoci.

Fred Marguš kojeg su u sudnicu doveli iz Lepoglave, u kojoj služi zatvorsku kaznu zbog ratnog zločina u Čepinu, nije se mogao sjetiti ni kako se zvao odvjetnik kojem je otkazao punomoć.

Pročitajte i ovo Presuda Branimiru Glavašu - 4 Nakon presude za ratni zločin Stigao mu račun za nabijanje na ku*ac: Pogledajte koliku je kaznu dobio Glavaš Slika nije dostupna Zadovoljan odlukom Ustavnog suda Glavaš: Ukidanje presude Vrhovnog suda "veliki dan za istinu o Domovinskom ratu"

Naime, Radoslav Arambašić branio ga je u isto vrijeme kad i optuženu Gordanu Getoš Magdić - i to za ista kaznena djela, što je sukob interesa.

"Ne! Ne sjećam se ni cimera koji je bio sa mnom u Lepoglavi!", rekao je Marguš.

"Gospodin Arambašić je bio odvjetnik Fredu Margušu. U to vrijeme sve je bilo super, obećavao nam je da će biti vani, da će biti pušten za par mjeseci, da će se sve svaliti na gospodina Glavaša i Gordanu Getoš. Dosta je bilo točaka odbačenih kroz sve te parnice", rekla je svjedokinja Darija Orlovac.

"Ja sam optimist i vjerujem da ćemo u potpunosti uspjeti u sudskom postupku", ističe sam prvooptuženi Branimir Glavaš.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene