Obavijesti Video Pretražite Navigacija
fenomen s murtera

Proglašen je za najboljeg je*ača, a objašnjenja zašto je posjećivao bordel bila su mu urnebesna: Tko je uhićeni Toni Turčinov?

Toni Turčinov
Toni Turčinov Foto: Toni Turčinov
Toni Turčinov, uhićeni načelnik Murtera, punio je medijske stupce nakon što je otkriveno da je plaćao bordel općinskom karticom. Objašnjenje mu je bilo urnebesno.

U policijskoj akciji uhićen je načelnik Općine Murter Toni Turčinov, potvrdio je to za Dnevnik Nove TV njegov odvjetnik Fran Olujić.

U tijeku je pretraga njegove kuće, nakon čega će biti prepraćen na ispitivanje. Prema neslužbenim informacijama, sumnja se na gospodarske malverzacije povezane s trošenjem općinskog novca.

Toni Turčinov javnosti je postao poznat nakon izbijanja afere i medijskih napisa da je karticu općine peglao u bordelu, što je on na kraju i priznao objavljujući bizarna priopćenja i objašnjenja zašto je to radio. 

Inače, glavni ravnatelj policije Nikola Milina potvrdio je u srpnju prošle godine da Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta radi izvide u sklopu provjera informacija da je načelnik Turčinov nenamjenski koristio općinsku karticu.

Turčinov je priznao da je bio "na večernjem druženju" u bordelu s "potencijalnim gostima i domaćinima". Tvrdi da je sporne račune platio općinskom karticom slučajno jer je pomiješao svoju karticu s općinskom. 

U priopćenju je napisao da je bio u bordelu zbog promocije Općine. 

Trošak je bio 1560 eura. 

"Navedeni put isključivo je planiran kako bi se napravila što bolja i kvalitetnija promocija Općine Murter-Kornati", stajalo je u priopćenju koje je Turčinov poslao u srpnju prošle godine nedugo nakon izbijanja afere. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "numero uno" VIDEO Načelnik koji je trošio javni novac u bordelu primio nagradu za najboljeg je*ača

O Turčinovu se govorilo i zbog nagrade koja mu je dodijeljena tijekom ljeta prošle godine. 

U Murteru je primio nagradu "numero uno", koja se dodjeljuje osobi koja je "okrenula najviše žena preko ljeta". Nagradu mu je dodijelila udruga Kučerosi. 

Načelnik je nagradu primio, kako se tada vidjelo na snimci, s osmijehom.

Pročitajte i ovo Marko Jelić ISTRAŽUJE GA I USKOK Župan Jelić o načelniku Murtera: "Sve što trebate o tome pitati - pitat ćete njega, ja sam svoja objašnjenja dobio"

Pisalo se i da su u općinskom računovodstvu troškove načelnika Murtera Tonija Turčinova iz restorana, parfumerija i butika knjižili pod krivim kategorijama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene