Toni Turčinov
Toni Turčinov Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell

Još uvijek aktualni načelnik općine Murter-Kornati, u čiji se slučaj oko trošenja općinskog novca u austrijskom bordelu uključio i USKOK, sinoć je u Murteru primio nagradu "numero uno", koja se dodjeljuje osobi koja je "okrenula najviše žena preko ljeta".


Toni Turčinov, načelnik općine Murter-Kornati u čiji se slučaj oko trošenja općinskog novca u austrijskom bordelu uključio i USKOK, osvanuo je na snimci koju je objavio Telegram, a na kojoj se vidi kako predstavnici murterske udruge "Kučerosi" načelniku dodjeljuju nagradu "numero uno", koja se tradicionalno dodjeljuje osobi koja je "okrenula najviše žena preko ljeta".

Vezani članci Ilustracija Prošao bez kaznene prijave: HDZ-ov načelnik službenim autom udario ženu na biciklu i pobjegao Toni Turčinov Načelnik koji je bordel platio službenom karticom dao ostavku u Županiji, dao još jedno bizarno objašnjenje

Ovu prijelaznu nagradu koja se dodjeljuje svake godine načelniku je uručio lokalni mesar Šikić Rogić s prigodnim riječima: "Predajem svoju titulu numero uno našem načelniku, koji je osvitla obraz hrvatskom turizmu pred cijelom Europom".

Načelnik Toni Turčinov nagradu je primio, kako vidimo na snimci, s osmijehom.

Marko Jelić Župan Jelić o načelniku Murtera: "Sve što trebate o tome pitati - pitat ćete njega, ja sam svoja objašnjenja dobio"

Načelnik Murtera Toni Turčinov USKOK se uključio u slučaj načelnika Murtera, koji je u bordelu plaćao službenom karticom Općine, sporan je i drugi račun

Ovaj je događaj, rekao je autor snimke za Telegram, dio lokalne tradicije u kojoj muškarci među sobom biraju "najvećeg galeba" i pritom oko vrata simbolično nose konop s ribarskom iglom za "uzeti nevinost".

Strankinje s kojima spavaju boduju se kako prema starosti tako i prema državljanstvu.  

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju