Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Privedena četiri navijača Hajduka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvijestila je danas o uporabi prisile nad četvoricom od 11 Hajdukovih navijača koji su jučer popodne remetili javni red i mir na putu u Koprivnicu na utakmicu Hajduk - Slaven Belupo.

Zagrebačka je policija od kolega u Obrovcu zaprimila dojavu o remećenju javnog reda i mira Hajdukovih navijača koji su u kombiju iz Trogira, Splita i Kaštela putovali na utakmicu u Koprivnicu, rečeno je u zagrebačkoj Policijskoj upravi.
 
Oni su jučer oko 15,15 sati u Lužanu u Sesvetama na benzinskoj postaji na autocesti Zagreb - Varaždin remetili javni red i mir, a
među njima je bio i maloljetnik (1989.)

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Policajci su pri njihovu identificiranju i pregledom vozila pronašli vojnički nož, a na zapovijed da se vrate natrag, počeli su ih vrijeđati i pljuvati, a najstariji među njima odbio je ući u službeno policijsko vozilo.

Kad su nad njim pokušali uporabiti prisilu, on je jednoga od
policajaca odgurnuo i udario ga nogom u prsa. Zatim su i njega i još trojicu navijača koji su se opirali i oglušivali na zapovijedi policije uveli u vozilo i svih 11 doveli u Policijsku postaju u Sesvetama, a maloljetnik je prevezen u Dom za djecu i mladež.

Utvrđeno je da su dvojica navijača, 36-godišnjak i 20-godišnjak, bila pod utjecajem alkohola (0,29 g/kg), rečeno je danas novinarima u PU.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene