Darko Kovačević Daruvarac (lijevo) (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)
Darko Kovačević Daruvarac (lijevo) (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Odvjetnik Darka Kovačevića Daruvarca, Andrej Korljan zadarskoj je policiji prijavio prijetnje koje je dobio u nekoliko navrata.


Kako nam je sam potvrdio, u nedjelju ujutro bio je na policiji zbog telefonske prijetnje, ali i zbog grafita koji je osvao na zgradi njegovog odvjetničkog ureda. Naime, nepoznati počinitelj je ostavio poruku: “Daruvarac je slobodan, odvjetnik je čist, ležat će na podu, Korljan i sadist”.

Vezani članci Ivan Vilibor Sinčić ''Meni je još u glavi onaj nesretni Bošnjaković'': Sinčić pomiješao ministre pa opleo po pogrešnom čovjeku Virtualna predaja dužnosti u Ministarstvu pravoduđa i uprave - 1 Korona predaja dužnosti: Dražen Bošnjaković Ministarstvo pravosuđa i uprave prepustio digitalnom Ivanu Malenici

U subotu je pak na još jednoj zgradi u Zadru osvanulo ime zadarskog odvjetnika. U poruci se spominje Senko Perak, davno ubijen u policijskoj akciji, a na zidu se uz njega našlo i ime odvjetnika Korljana.

"Prijetnje sam prijavio i sada policija obavlja svoj dio posla, to je djelo koje se goni po službenoj dužnosti, dalje je na njima“, rekao nam je odvjetnik.

Zbog slučaja Daruvarac, u nedjelju je u Zadru bio ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković koji je rekao kako će ovaj slučaj poslužiti da se izmjenama unaprijedi zakonski okvir.

U subotu su Zadrani izašli na ulice prosvjedujući zbog puštanja na slobodu Darka Kovačevića koji je prijetio i teško ozlijedio 18-godišnju Zadranku. Pušten je na slobodu zbog isteka maksimalnog pritvorskog roka od šest mjeseci.