Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PODNESENA KAZNENA PRIJAVA

Dobar ulov policije: U Slivnom pronašli plantažu marihuane, uhićen 46-godišnjak

Plantaža marihuane
Plantaža marihuane Foto: PU splitsko-dalmatinska
Policija je u Slivnom pronašla plantažu marihuane.

Policijski službenici Postaje granične policije Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa droge, priopćila je PU splitsko-dalmatinska. 

Policija je na području mjesta Slivno pronašla plantažu na kojoj je bilo uzgojeno 37 stabljika marihuane, visine od 70 centimetara do čak 203 centimetra.

Policijski su službenici u subotu, 22. srpnja 2023. godine na plantaži pronašli i uhitili muškarca za kojeg je postojala sumnja da je posadio i uzgojio stabljike marihuane.

Muškarac je uhićen i doveden u službene prostorije te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

U sklopu kriminalističkog istraživanja 46-godišnji muškarac je policijskim službenicima predao 5 plastičnih vrećica u kojima se nalazio ukupno 31,1 gram droge marihuane.

Pročitajte i ovo Ilustracija PROPUST DRŽAVE U zatvoru je nevin proveo gotovo 50 godina: "Pravda je konačno stigla, spreman sam napraviti nešto od života"

Protiv 46-godišnjaka će nadležnom općinskom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, navodi se u priopćenju policije. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene