Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ilegalna biljka

FOTO/VIDEO Veliki ulov policije: Pao diler u Velikoj Gorici, pogledajte što su sve našli

Aktualno Galerija PUZ marihuana PUZ marihuana Foto: policija PUZ marihuana PUZ marihuana Foto: policija PUZ marihuana PUZ marihuana Foto: policija PUZ marihuana PUZ marihuana Foto: PU zagrebačka +0 PUZ marihuana Galerija 1/5 >>
Muškarac u Velikoj Gorici imao pravi pravcati laboratoriji za proizvodnju droge. U njemu pronađeni i pištolji s prigušivačem.

 Policija je u stanu u Zagrebu pronašla pun stan marihuane i vatreno oružje. U zatvorenom prostoru rasle su stabljike zabranjene biljke, a iz PU zagrebačke su izvijestili da je 50- godišnji muškarac osumnjičen da se bavo ilegalnom djelatnošću uhićen.

Kao što zorno prikazuju videi i fotografije muškarac je u Velikoj Gorici imao pravi laboratoriji za uzgoj marihuane. "Uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio konoplju tipa droga, koju je po sazrijevanju sušio i prerađivao nakon čega je tako pripremljenu drogu, prepakiravao i potom preprodavao na ilegalnom tržištu", izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 2 Dovršena istraga VIDEO Pali ratari: U blizini Paukovca raskrčili površinu pa posadili 52 stabljike marihuane

Pročitajte i ovo U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog droge i oružja - 3 Dovršena krim istraga Zaustavila ga prometna policija dok je bio na motociklu bez registracije, a onda je stigao pas Boy

Nakon što je zbog osnovane sumnje pretražena njegova kuća, policajci su pronašli improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane u kojem je pronađeno zasađeno sveukupno 238 stabljika konoplje visine od 20 do 160 cm, ukupno 11.747 grama konoplje tipa droga pakirane u 71 paket, ukupno 51 gram smole konoplje tipa droga pakirane u dva paketa, 23 osušene stabljike konoplje tipa droga te oprema za vaganje i pakiranje droge kao i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Osim navedenog, u kući je pronađen i jedan pištolj kalibra 9 mm, s pripadajućim prigušivačem i spremnikom za streljivo, pištolj kalibra 45 s pripadajućim spremnikom za streljivo, 20 komada streljiva kalibra 45 i 142 komada streljiva kalibra 9 mm.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene