Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sve su snimili

FOTO/VIDEO Velika zapljena policije u Dalmaciji: Pronašli ilegalni laboratorij

Pronađen laboratorij konoplje kod Solina - 4
Pronađen laboratorij konoplje kod Solina - 4 PU splitsko-dalmatinska
Aktualno Galerija Pronađen laboratorij konoplje kod Solina - 1 Pronađen laboratorij konoplje kod Solina - 1 Foto: PU splitsko-dalmatinska Pronađen laboratorij konoplje kod Solina - 2 Pronađen laboratorij konoplje kod Solina - 2 Foto: PU splitsko-dalmatinska Pronađen laboratorij konoplje kod Solina - 3 Pronađen laboratorij konoplje kod Solina - 3 Foto: PU splitsko-dalmatinska +0 Pronađen laboratorij konoplje kod Solina - 4 Galerija 1/4 >>
PU splitsko-dalmatinska je kod Solina pronašla laboratorij u kojem je uzgajana konoplja. Sve su zaplijenili, a 33-godišnjaka uhitili.

Policija je na području Klisa kraj Solina pronašla laboratorij s opremom za uzgoj konoplje. Izbrojili su 216 stabljika visoke od 63 do 112 centimetara s više od tri posto THC-a.

Uhićen je 33-godišnjak kojeg policija sumnjiči da je u nedovršenom gospodarskom objektu, nabavio i instalirao lampe, ventilaciju i filtriranje zraka i tako stvorio uvjete za uzgoj biljaka u zatvorenom prostoru.

Pročitajte i ovo Uslijed strašnog nevremena i oluje u Prilazu baruna Filipovića pala je dizalica koja se ukopala u cestu Tuga i nevjerica FOTO/ VIDEO Dan poslije oluje kakvu Hrvatska ne pamti: Vojska je na terenu, štete se zbrajaju, među ozlijeđenima su i djeca

"Namjera uhićenog 33-godišnjaka bila je proizvodnja u cilju ilegalne preprodaje droge, a sve kako bi stekao protupravnu imovinsku koristi obzirom da je na ilegalnom tržištu cijena jednog grama ove droge oko 11 eura", dodali su iz splitsko-dalmatinske policjie.

Pročitajte i ovo Savjeti i pravila kako se postaviti u slučaju prometne nesreće Pokrovitelj Osiguraj me Treba li micati auto s ceste u slučaju nesreće? Mnogi se dvoume oko ovog važnog pravila

Temeljem naloga suda uduzeta mu je sva oprema, kao i biljke, a uz kaznenu prijavu će biti predan pritvorskom nadzorniku.

"Ostvario je obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama iz čl. 190. st.2. i st.6 Kaznenog zakona", zaključili su.

Aktualno VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte posljedice razornog nevremena koje je protutnjalo Zagrebom Posljedice neveremena u Zagrebu - 11 Posljedice neveremena u Zagrebu - 11 Foto: Cropix Posljedice neveremena u Zagrebu - 10 Posljedice neveremena u Zagrebu - 10 Foto: Cropix Posljedice nevremena u Zagrebu - 9 Posljedice nevremena u Zagrebu - 9 Foto: Cropix Posljedice neveremena u Zagrebu - 8 Posljedice neveremena u Zagrebu - 8 Foto: Cropix Posljedice neveremena u Zagrebu - 7 Posljedice neveremena u Zagrebu - 7 Foto: Cropix +10 Posljedice neveremena u Zagrebu - 6 Hrvatska VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte posljedice razornog nevremena koje je protutnjalo Zagrebom 1/16 >>

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene