Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pašalić: Nema razlike između lijevih i desnih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivić Pašalić, nositelj liste 'Jedino Hrvatske' u IX. izbornoj jedinici, ustvrdio na predizbornoj tribini u Bibinju da na hrvatskoj političkoj sceni nema razlike između formalno lijevih i desnih, a 'Jedino Hrvatska' okuplja stranke i udruge kako bi ljudi koji su nezadovoljni anacionalnom politkom HDZ-a i HSP-a imali za koga glasovati.

Ono što je Sanader napravio u HDZ-u, pošto je pokrao unutarstranačke izbore, to je Mate Granić napravio u HSP-u, pretvorivši ga u neproznatljivu anacionalnu stranku, dodao je Pašalić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sanader: HDZ neće dopustiti ponovno dijeljenje Hrvata Slika nije dostupna Milanović pozvao građane da izađu na izbore

'Jedino se 'Jedino Hrvatska' zauzima za očuvanje suverene Republike Hrvatske, protiv rasprodaje RH, za demografsku obnovu, protiv ulaska Hrvatske u zapadni Balkan, EU i NATO i za federalnu hrvatsku jedinicu BiH', rekao je Pašalić.

Podsjetio je da je jedan od slogana stranke - Dolje izdajnici! 'To jesu treške riječi, ali i tako teške ne mogu dočarati veličinu izdaje i prijevare koju su počinili Sanader i Mesić', rekao je Pašalić.

'Mene su sedam godina istraživali, nisu pronašli ništa, a isprike nisam dobio ni od koga. Danas Sanader troši 150 milijuna za izbornu kampanju kroz koju on brani svoju slobodu. Tu se ne radi o borbi za uvjerenja, nego o borbi da se ostane na slobodi. Tri prosječna policijska inspektora bi za sedam dana pola njih strpali u zatvor', kazao je Pašalić.

Na tribini je drugi kandidat s te liste Davor Aras pozvao Bibinjce da daju glas listi broj 17 s Pašalićem na čelu, odnosno da ponove jednak postotak glasovanja kao na prošlim predsjedničkim izborima, kad je Pašalić u Bibinju dobio 8,5 posto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene