Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"I profit i utjecaj"

Business Cafe u Zagrebu: Među gostima Nenad Bakić i Gordana Deranja

Business Cafe (Foto: PR)
Business Cafe (Foto: PR) Foto: PR
U skladu s novim počecima koje vežemo uz novu godinu, pred nama je još jedna prilika za razmišljanje o poslovnim planovima i namjerama. Želimo li uz profit i utjecaj i radost i ispunjenje svojim poslom, tema je nadolazećeg Business Cafea u Zagrebu.

Gosti na 43. Business Cafeu, koji se ovog puta održav apod nazivom "I profit i utjecaj", ugledni su poduzetnici koje ne treba posebno predstavljati: Nenad Bakić, serijski poduzetnik, investitor, bloger, osnivač portala Moj posao, osoba iza Croatian Makers pokreta te simbol STEM revolucije u školama; Gordana Deranja, nedavno proglašena jednom od 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, prva žena predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca i osoba na čelu tvrtke Tehnomont; te Vedrana Džanić, serijska poduzetnica i vlasnica lanca dječjih vrtića Čigra.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gost Dnevnika Nove TV Nenad Bakić o uvođenju informatike u škole: ''To su mali novci za budućnost društva'' Slika nije dostupna Projekt Croatian Makers "U lošem školstvu je zakopano jako puno dobrih učitelja"

Publiku očekuju i gosti iznenađenja, bogati pokloni poput wellness-odmora u Hotelu Atlantida u Rogaškoj, niza radionica i poslovnog savjetovanja i drugo.

NOVO - networking stol uz uobičajenu networking igru kako bi se još više potakla nova poznanstva i uvećale poslovne prilike.

Popularno druženje malih poduzetnika i onih koji to žele biti i dalje uspješno širi svoj cilj: razmjenu znanja, iskustava i informacija, međusobne motivacije te sklapanja poslova.

Poslovanje je putem licence prošireno u 7 zemalja regije, a 15. veljače 2018. godine Business Cafe održat će se u Beču.

Cijena ulaznice je 200 kn, prijave su na info@zaokret.com
Sve informacije i detalji su na www.businesscafe.info

Business Cafe (Foto: PR) Business Cafe (Foto: PR) Foto: PR

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene