Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška ozljeda u pokušaju

Državno odvjetništvo pokreće istraživanje protiv jednog nasilnika s Platka: Sad se spominje i kazneno djelo

Tučnjava na Platku
Tučnjava na Platku Foto: DNEVNIK.hr
Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci u utorak je izvijestilo da je otvorilo istraživanje protiv 21-godišnjaka kojega sumnjiči da je tijekom nedavne tučnjave na Platku počinio kažnjivo djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Riječko tužiteljstvo tu je informaciju objavilo kao dopunu priopćenja od 3. veljače, kada je izvijestilo da je nakon analize zaprimljenog policijskog izvješća odlučilo da su oko tučnjave na Platku potrebni dodatni izvidi nakon kojih će biti donesena državnoodvjetnička odluka.

Tužiteljstvo je tada izvijestilo da ih Policijska uprava primorsko-goranska nije izvijestila o tučnjavi na Platku u kojoj su ozlijeđene tri osobe, o čemu su saznali iz medija, pa je zatražena dostava pisanog izvješća o svemu utvrđenom.

Policija je ranije objavila da će prekršajno prijaviti petoricu sudionika tučnjave na Platku, a među njima je i 21-godišnjak protiv kojega je sada tužiteljstvo pokrenulo i kazneni postupak.

Tučnjava na Platku dogodila se nakon što su trojica mladića u BMW-u, driftajući po skijaškoj stazi, upali u dublji snijeg i zaglavili se. Zatražili su od jednog pripadnika HGSS-a da im izvuče automobil, a kada im je objasnio da to ne može učiniti, napali su ga i udarali.

Pročitajte i ovo Platak Nasilje na Platku Pravnici odlučni protiv policije: "Noge i ruke MMA boraca predstavljaju čak i više od hladnog oružja!"

Pročitajte i ovo Tučnjava na Platku Za DNEVNIK.hr Ugledni odvjetnik nakon što je pogledao snimku makljaže na Platku: "Moglo bi biti kazneno djelo..."

Dobio je više udaraca, među ostalim i nogom u glavu te je onesviješten. U pokušaju razdvajanja i smirivanja situacije mladići iz BMW-a, inače MMA borci, udarili su još nekoliko osoba, pa je troje ozlijeđenih završilo u riječkom KBC-u, gdje je utvrđeno da je riječ o lakšim ozljedama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene