Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za DNEVNIK.hr

Ugledni odvjetnik nakon što je pogledao snimku makljaže na Platku: "Moglo bi biti kazneno djelo..."

Tučnjava na Platku
Tučnjava na Platku Foto: DNEVNIK.hr
Zašto se napad na riječkom skijalištu Platak ne tretira kao kazneno djelo i bi li išta promijenilo da je policija prisutne testirala na droge, pitali smo odvjetnika Ljubu Pavasovića Viskovića.

Policija napad na riječkom skijalištu Platak tretira kao prekršaj. Je li to pogrešno, upitali smo odvjetnika Ljubu Pavasovića Viskovića.

"To je procjena koja je trebala biti donesena u dogovoru s Općinskim državnim odvjetništvom u Rijeci. Moglo bi biti kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju", istaknuo je Pavasović Visković.

Opovrgnuo je tezu da se MMA borce gleda kao osobe koje svojim tijelom zapravo koriste hladno oružje. Na upit je li neuobičajeno da policija nije testirala sudionike tučnjave na droge, Pavasović Visković kaže da nije. "To nije neobično. Da su ih i testirali, nikakve koristi od te informacije", objasnio je za DNEVNIK.hr.

Danima se pokušava odgonetnuti jesu li ozljede zaista bile lake ili zapravo teške. "Potres mozga ustanovi se prvi dan, a najčešće se ne pokaže da se doista radi o pravom potresu mozga. Ne sumnjam u procjenu KBC-a Rijeka", kazao je Pavasović Visković.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila Krvavi sukob Kriminalist o tučnjavi na Platku: "To bi moglo biti kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju"

Pogledao je snimku nadzorne kamere koja je zabilježila tučnjavu na skijalištu. "Zasad je premalo informacija o događaju, ali na snimci se vidi da je bilo međusobnog udaranja", zaključio je Pavasović Visković.

Snimku napada možete pogledati >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene