Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadnut u kafiću

Slaže se mozaik napada na varaždinskog župana: Domagoj Mikić otkriva nove informacije

Nakon što je u noći s petka na subotu u kafiću napadnut varaždinski župan, policija tvrdi da im je poznat identitet i da su ispitali 24-godišnjeg napadača.

Varaždinski župan Anđelko Stričak iskusio je nasilje na svojoj koži. U sitnim noćnim satima prijavio je napad, a napadnut je u kafiću. Reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić navodi kako je puno nepoznanica u ovom slučaju.

"Puno je neodgovornih pitanja u cijeloj priči, zna se da je župan izašao sa svojim prijateljima u izlazak u popularni varaždinski kafić te večeri kada se incident dogodio", rekao je Mikić.

"Župan u subotu nije želio pred kamere. Iz njegovog kabineta kažu da je dobro, obavio je pregled u bolnici. Iz PU Varaždinske javili su da im je poznat identitet njegovog napadača, da se radi o 24-godišnjaku koji je danas ispitan u prostoru policije", rekao je.

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje VRŠNJAČKO NASILJE Užas u Dalmaciji: 11-godišnjeg učenika u školi napalo desetak starijih dječaka, udarali ga, stali na glavu...

I župan je navodno svjedočio ispitivanju. "Zanimljivo je da je na saslušanju bio prisutan i sam župan. Istražitelji sada moraju otkriti što je prethodilo sukobu, kako je ta čaša doletjela do županove glave i je li bilo kakvog kontakta prije samog napada", rekao je Mikić.

Čekaju se i rezultati alkotesta. "Bit će zanimljivo isto tako vidjeti što kažu alkotestovi, vrlo je izgledno da su obojici vadili krv kako bi provjerili koncentraciju alkohola u njoj. Ključan će biti razgovor sa svjedocima, koji sigurno znaju što se dogodilo", rekao je.

"Županu ovo nije prvi put da je napadnut. Prije četiri godine napali su ga dok je trčao po dravskom nasipu. Tada su ga i opljačkali, a ti počinitelji nikad nisu pronađeni", rekao je Domagoj Mikić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene