Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pjevač priznao

Mišo Kovač: HDZ mi je platio 2,5 milijuna eura. I još su mi dužni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ne znam kako je HDZ prikupljao novac, ja samo znam da su mi dužni', izjavio je poznati pjevač Mate Mišo Kovač.

Mišu Kovača su Sanader i HDZ angažirali za nastupe u nekoliko kampanja između 2003. i 2009. godine. 'Ne znam kako su oni prikupljali novac, time neka se bave USKOK i Državno odvjetništvo. Ja znam samo da su mi ostali dužni', izjavio je pjevač za 24 sata.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Preminuo Ivo Jelić Ivo Jelić Preminuo bivši saborski zastupnik i prvi predsjednik HDZ-a u Dubrovniku

>> Kosor o Fimi mediji: Nisam primila ni lipe!

Iako nije htio navesti koliko mu duguju rekao je da je za sve nastupe u 20 godina od HDZ-a dobio 2,5 milijuna eura. 'Dobio sam nešto, ali ne sve. Dio su mi rekli poslati, ali mi nikad nisu poslali', rekao je Mišo. Prema iskazu bivšeg rizničara stranke Mladena Barišića na suđenju za aferu Fimi media Miši su isplatili 80.000 eura iz crnog fonda. Pjevač nije htio nagađati tko je izigrao dogovor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene