Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar je prokomentirao papin poziv na zabranu pobačaja, a osvrnuo se i na epidemiju E. coli


'Često smo u životu u situaciji kad se moramo odrediti za nekakav put. U današnje vrijeme globalizacije, ponekad su ti putevi prožeti kršćanskim naukom, a ponekad nisu. Kad se nađemo na takvoj prekretnici, Sveti Otac poručuje da njegujemo kršćanske vrijednosti', prokomentirao je danas u Novom Marofu, posjetivši lokaciju na kojoj će se graditi Centar za socijalnu skrb, ministar zdravstva Darko Milinović papin poziv na zabranu pobačaja.

Vezani članci Slika nije dostupna Zabrinutost raste: Kako vrijeme prolazi, sve je teže otkriti izvor zaraze E.coli Slika nije dostupna E. coli namjerno je proizvedena i puštena u hranu?

Prokomentirao je i epidemiju vezanu uz E. coli rekavši da u Hrvatskoj 'nema straha'.

'Dosad nemamo nijedan pozitivan slučaj. Čim se pojavila epidemija u Njemačkoj podigli smo stupanj pripravnosti naših sanitarnih inspektora i pregledavali smo sve namirnice koje su dolazile iz Njemačke i Španjolske. Prema zadnjim informacijama, jenjava i epidemija u Njemačkoj i nadam se da nećemo imati nikakvih slučajeva u Hrvatskoj. Naše povrće je zdravo', kazao je Milinović.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju