Na događaje u tjednu za nama podsjeća Ivana Pezo Moskaljov.

Galerija


Rukomet je zaludio sve. Kauboji su pokazali nevjerojatan sportski duh. Kidali živce u infarktnim završnicama - i zapalili naciju toliko željnu pozitivnih vijesti. Jer s naslovnica su vrištale kuće i okućnice, bazeni, apartmani, oranica, kvadrati koje je Milan Kujundžić zatajio i umanjio njihovu vrijednost i opet problem s imovinskom karticom.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) "Na teškoj i traumatičnoj temi kojom se sada nabacuju političari su pali na ispitu. I kao društvo vratili nas daleko unazad" Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Uzbudljiv tjedan iza nas: Raspisani izbori, preslaguju se kandidati i stranke, pršte obećanja

"Ako bi se utvrdilo da nešto od ovoga što sam naveo nije točno ja bi isti tren, ne dao ostavku na ovo mjesto, nego bi umro od srama!", kazao je ministar, a dovoljno sramotno je i nasrtanje na novinarku, koja je u ministrovom rodnom selu bila na zadatku. Akteri napada završili su u policiji s kaznenim prijavama.

Danima je Kujundžić pojašnjavao nelogičnosti oko konta s nekretninama s kojim su se nadležni, ruku na srce, mogli davno pozabaviti. On sam ne misli da je u sukobu interesa, jer je novac posudio od prijatelja - trgovca lijekovima.

Oporba Kujundžića vidi na izlaznim vratima Vlade. Kritiziran zbog lošeg rada i silnih propusta u zdravstvenom sustavu, ogromnih listi čekanja i još većih dugova, a apsurdno, sada pada na kućama.

Andreja Plenkovića zapljusnula je lojalnost niza HDZ-ovih dužnosnika. Mjesec i pol dana do dugoočekivanog okršaja, Plenkovićevi oponenti bacaju rukavicu! Kovač, koji želi biti predsjednik, Stier i Penava - rušit će ga zajedničkim snagama na izborima za vodstvo HDZ-a.

Deset mjeseci uvjetno za obiteljsko nasilje je epilog suđenja požeško-slavonskom županu koji je suprugu i verbalno i fizički zlostavljao. Sa suda je otišao na posao.

Cijeli pregled tjedna pogledajte u videu u prilogu.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr