Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muškarci uhićeni

Novinarka komentirala napad ispred kuće ministra Kujundžića: "To je trajalo 25 do 30 minuta. U šoku sam"

Milan Kujundžić
Milan Kujundžić DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milan Kujundžić Galerija 1/1 >>
Novinarka Andrea Topić opisala je napad četvorice muškaraca dok je bila na novinarskom zadatku te istraživala rodnu kuću ministra zdravstva Milana Kujundžića.

Novinarku Andreu Topić u četvrtak su u mjestu Ivanbegovini kod Imotskog napala četvorica muškaraca. Policija ih je uhitila u petak, te nad njima provela kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Viktorija Knežević nižu se reakcije Odvjetnica podnijela kaznenu prijavu zbog smrti novinara Matijanića: "Nisam mogla prestati misliti o tom užasu" Slika nije dostupna NAKON AFERA DORH, USKOK i policija u dvjema zagrebačkim bolnicama, istražuju poteze bivšeg ministra Kujundžića

"Rekli su mi da se maknem, da ja tu nemam što snimati. Prvi koji mi je došao bio je čovjek koji mi se predstavio kao ministrov rođak. Prepoznao me jer je znao da sam novinarka, a prepoznala sam i ja njega jer sam ranije u tom mjestu snimala jednu reportažu", rekla je novinarka za N1.

Istaknula je kako je imala svako pravo snimati.

"Ja sam bila na javnoj površini, imam svako zakonsko pravo snimati što želim, nisam ni prišla u privatni posjed kuće, oni su me napali i rekli da ne smijem snimati", ispričala je novinarka.

"To je trajalo 25 do 30 minuta. Napad nije bio samo verbalan, policija je utvrdila oštećenja na mom automobilu." Napomenula je kako se nakon svega osjeća grozno. "Otkad sam se probudila, cijeli dan se tresem i u šoku sam.

Oni su mene doslovno zatvorili. Sjatili su se oko mene, nisam imala kamo, morala sam ući u vozilo", opisala je napad. Nezadovoljna je reakcijom ministra Kujundžića, koji je rekao kako su muškarci vjerojatno pomislili da je provalnik.

"Oni su znali da sam novinarka i to su jasno rekli", napomenula je.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene