Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nikad bogatijem programu ZagrebDoxa ove godine pogledajte pobjedničke filmove festivala Sundance i CPH:DOX, dobitnika nagrade Emmy i potencijalne oskarovce.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Tijekom ovogodišnjeg Međunarodnog festivala dokumentarnoga filma ZagrebDox, bit će prikazan nikad bogatiji program u kojem ćete moći pogledati pobjedničke filmove festivala Sundance i CPH:DOX, dobitnika nagrade Emmy i potencijalne oskarovce.

Vezani članci Povuci potegni Čak 12 domaćih naslova bit će prikazano na ovogodišnjem posebnom izdanju ZagrebDoxa Marija Šerifović Mjere opreza: Zbog koronavirusa u Hrvatskoj se odgađaju brojni koncerti, festivali, dodjele nagrada...

U do sada najvećem Zagrebdoxu koji će se održavati od 24. veljače do 3. ožujka, bit će prikazano 180 filmova iz 30 zemalja. Prvi put moći će se vidjeti i biografski filmovi.

>> 'Veliki pečat' ZagrebDoxa filmu 'Među zvijezdama'

Nakon festivala u Berlinu, u međunarodnu konkurenciju ZagrebDoxa stiže i najkontroverzniji film desetljeća, američki The Act Of Killing autora Joshue Oppenheimera koji je osvojio glavnu nagradu DOX:AWARD na prošlogodišnjem izdanju festivala CPH:DOX u Kopenhagenu. Od 24. veljače do 3. ožujka u Movieplexu u Centru Kaptol i vi možete pogledati ove filmove.

Zanima nas, koliko često idete u kino?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook