Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Aktualna vlast ima alternativu'

'Kastavska skupina' potpisala koalicijski sporazum

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednici SDP-a Zoran Milanović, HNS-a Radimir Čačić, IDS-a Ivan Jakovčić i HSU-a Silvano Hrelja objavili su danas zajednički izlazak stranaka Kastavske skupine na parlamentarne izbore.

'Kastavska' skupina potpisala je danas koalicijski sporazum, točno dvije godine od kada su se okupili. Poručili su da ovime jasno pokazuju da u Hrvatskoj postoji alternativa aktualnoj vlasti te su objavili da u svim izbornim jedinicama izlaze zajednički na listu.

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Slika nije dostupna Koalicija na okupu Milanović: O onome što stvaramo danas, ovisi naša budućnost

'Danas možemo reći da Hrvatska ima alternativu, ima jasan izbor između jedne neuspješne vlasti i jednog saveza modernih, progresivnih stranaka koje će se okupiti u koalicijskoj vladi sastavljenoj od sposobnih političara', rekao je Milanović.

'Od danas Hrvatska ima jasnu alternativu - s jedne strane nesposobnost, korupcija, izgubljenost koja sve dublje Hrvatsku povlači u glib, a s druge strane šansa i nada da je ovu zemlju moguće voditi bolje, poštenije, kvalitetnije, da je naprosto Hrvatska zaslužila promjene koje su nam nužne što prije', poručio je.

Napomenuli su da prvo moraju snimiti stanje državnih financija, ali kako je sigurno da se mora smanjiti potrošnja državnih financija i racionalnije koristiti novac poreznih obveznika, a ne kao dosad kada se koristio čak i u kriminalne svrhe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene