Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

S policijom na plaži

Priznali brutalan čin i pokazali: 'Ovako smo ih ubili'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva burmanska imigranta priznala su brutalno ubojstvo dvoje mladih britanskih turista.

Dva burmanska imigranta koja su prizala ubojstvo dvoje mladih britanskih turista na tajlandskom otoku Koh Tao u pratnji policije stigli su na plažu na kojoj se zločin dogodio i rekonstuirali ubojstvo i silovanje Hannah Witheride i Davida Millera, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Ilustracija Šok na Tajlandu Njemački biznismen pronađen raskomadan u zamrzavaču: Tko je tajanstvena žena koja ga je posljednja vidjela?

Na slikama se vidi kako na plažu, na kojoj su prošlog mjeseca pronađena tijela turista, migranti poznati samo kao Saw i Win s lisicama na rukama stižu u pratnji policije.

Policija pronašla okrutne ubojice mladih turista

Na sebi su imali zaštitne prsluke i kacige, a promatrala ih je okupljena gomila. Detektivima su pokazivali što se i gdje događalo. Jedan od njih u ruci je držao bijelu alatku koja je očito predstavljala oružje. U jednom trenutku glumac je ležao na pijesku u istom položaju u kojem je nađena Hannah. Win je rekonstruirao trenutak u kojem je djevojku silovao, a onda i ubio. 

FOTO Objavljeni grozni detalji oko ubojstva mladih turista

Tajlandski policajac rekao je da su rekonstrukciju na mjestu zločina proveli kako bi dobili osjećaj za ono što se dogodilo.

Policija je u četvrtak izvijestila kako su dva migranta nakon ispitivanja priznala ubojstva. Treći muškarac koje je policija pritvorila opovrgava sudjelovanje.

Testiranje potvrđuje njihovu priču

Jedan od osumnjičenih je 21-godišnjak koji je radio kao konobar u pubu blizu mjesta zločina. Policijski izvor rekao je da se muškarac 'uzbudio' kada je vidio ubijeni dvojac na plaži, nakon čega ih je odlučio silovati u ubiti.

FOTO Nakon zabave pronašli njihova polugola tijela

Drugi osumnjičeni navodno je misteriozni gitarist koji je svirao u blizini, malo prije nego su Britanci pretučeni na smrt.

Muškarci su suočeni s optužbama za ubojstvo, silovanje i krađu. Rezultati DNK testiranja i snimke nazornih kamera podržavaju njihove ispovijedi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene