Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na 'rajskom' otoku

FOTO Objavljeni grozni detalji oko ubojstva mladih turista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica su je silovala dok je jedan gledao. Uvjereni smo da su šanse za pronalazak zločinaca vrlo visoke, kazao je Panya Mamen, šef policije otoka Koh Tao

Britansku studenticu Hannah Witheridge (23), čije je tijelo 15. rujna pronađeno uz tijelo Davida Millera (24) na plaži u Tajlandu, silovala su dvojica muškaraca prije ubojstva.

Pročitajte i ovo Bi-2 grupa ne podnosi kritike Međunarodni skandal: Putin naredio uhićenje članova popularnog benda Ilustracija Očevid u tijeku Trojica Hrvata ozlijeđena u nesreći na Tajlandu: "Jedan je slomio rebra, a drugog operiraju"

Pokazali su to rezultati DNK analize smjena uzetog iz tijela žrtve, no tajlandska policija još nikoga nije osumnjičila niti uhitila za zločin, javlja Independent.

'Dvojica su je silovala dok je jedan gledao. Uvjereni smo da su šanse za pronalazak zločinaca vrlo visoke - kazao je Panya Mamen, šef policije otoka Koh Tao na kojemu su silovanja i dvostruko ubojstvo počinjeni.

Policija je potvrdila da je dvoje mladih britanskih turista, koji se prije susreta na Tajlandu nisu poznavail, umrlo od posljedica udaraca u glavu i potapanja. Vjeruje se da je oružje ubojstva krvava motika koja je pronađena u blizini njihovih tijela.

FOTO Nakon zabave pronašli njihova polugola tijela

Policija je prikupila 200 uzoraka DNK od ljudi na otoku, a rezultati analiza očekuju se krajiem ovog tjedna. Prošlog tjedna ponudila je nagradu za informacije koje mogu dovesti do počinitelja u visini oko 130.000 kuna.

Nedavno je i objavljena snimka nadzornih kamera iz kafića na otoku. Ona svjedoči da se dvoje mladih nekoliko sati prije smrti od tamo uputilo prema plaži. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene