Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas na rajskom otoku

FOTO Nakon zabave pronašli njihova polugola tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi britanski turisti upoznali su se nekoliko sati prije ubojstva. Posljednji put viđeni su kada su zajedno napustili zabavu na kojoj su bili.

Na tajlandskom turističkom otoku u tijeku je potraga ubojicom dvoje britanskih turista, javlja Telegraph.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Hannah Witheridge (23) iz Norfolka i David Miller (24) iz Jerseya napadnuti su nakon zabave na otoku Koh Tao. Hannah je na odmor doputovala s tri prijateljice samo tri dana prije ubojstva, a Davida, koji je doputovao sa svojim prijateljima, upoznala je nekoliko sati prije nego su ubijeni.

Otac ubio petero djece, tijela umotana u vreće za smeće bacio uz cestu

Njihova polugola tijela pronađena su u neprosredno blizini mjesta u kojem su dvije skupine prijatelja odsjele. Navodno su bili na zabavi na plaži s još 50-ak drugih turista s koje su otišli zajedno. Tada su i posljednji put viđeni.

Tijela su u ponedjeljak pronašli radnici koji su čistili plažu.

Policija je objavila snimke nadzorne kamere na kojima se, tvrde službenici, vidi ubijeni dvojac kako zajedno, držeći se za ruke, hoda prema plaži prije nego su upali u zasjedu. Muškarac koji se nešto kasnije vidi na snimci, a za kojeg se vjeruje da je azijski radnik imigrant, glavni je osumnjičeni.

Na ispitivanje su odvedena tri radnika iz Mijanmara, nakon što je policija navodno zaplijenila iPhone i krvave traperice iz stana koji osumnjičeni koriste.

Šef policije rekao je da još uvijek pokušavaju povezati okolnosti koje su dovele do ubojstava. Jedna od teorija je da su seksualno motivirana. Policija će razgovarati s jednim od Davidovih prijatelja za kojeg se vjeruje da je napustio Koh Tao ubrzo nakon ubojstva i otišao u Bangkok.

U međuvremenu, zadržan je još jedan prijatelj žrtve kojem su otkrivene rane na rukama. Međutim, pušten je nakon što je policiji dao 'zadovoljavajuće objašnjenje' za njihov nastanak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene