Informaciju je potvrdio Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koji je gradonačelnika Bandića u subotu posjetio u bolesničkoj sobi.

Galerija


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je od petka u bolnici zbog plućne embolije, u ponedjeljak će ipak doći na otkrivanje spomenika prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu u zagrebačkoj Ulici Hrvatske bratske zajednice.

Vezani članci Snažan vjetar srušio stablo na tramvajski vod u Maksimirskoj ulici (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) Bandić: ''Ovakva oluja nezabilježena u posljednjih 45 godina otkada sam ja tu'' Ivana Trump i Milan Bandić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Bivša supruga Donalda Trumpa posjetila Zagreb, uživala u društvu gradonačelnika Bandića

Kako doznaju 24sata, gradonačelnik nije otpušten uz bolnice već će se odmah nakon ceremonije vratiti u bolnicu da bi nastavio s liječenjem. Na Jordanovcu će ostati barem tjedan dana.

Informaciju je potvrdio Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koji je Bandića u subotu posjetio u bolesničkoj sobi.

"Gradonačelnik se izvrsno osjeća i kao što sam pretpostavio, sutra će biti na otvaranju spomenika Franji Tuđmanu. Rekao sam vam da nema toga što će njega prikovati i zadržati krevetu", rekao je Madžar za 24sata.

Iz gradske službe za informiranje objavili su tko će zamjenjivati gradonačelnika za vrijeme njegove odsutnosti: ''Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić trenutno se nalazi na liječenju, a tijekom tog perioda zamjenjivat će ga zamjenice gradonačelnika Grada Zagrebu dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević i doc. dr. sc. Olivera Majić, a sukladno ovlastima propisanima Zakonom o Gradu Zagrebu i Statutom Grada Zagreba''.

Misteriozni ruski krater star 250 godina za koji nitko ne zna kako je nastao

Sasvim posebna: 10 božićnih drvaca za koje vam ne treba bor