Informaciju je potvrdio Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koji je gradonačelnika Bandića u subotu posjetio u bolesničkoj sobi.

Galerija


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je od petka u bolnici zbog plućne embolije, u ponedjeljak će ipak doći na otkrivanje spomenika prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu u zagrebačkoj Ulici Hrvatske bratske zajednice.

Vezani članci Milan Bandić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Bandić zaprijetio Vladi: "Moji zastupnici neće dizati ruke u Saboru ako se ne povećaju plaće prosvjetarima" Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a (Foto: Dnevnik.hr) SDP kritizirao Bandićevu inicijativu: Zagrebu su potrebni novi mostovi, a ne parking zona

Kako doznaju 24sata, gradonačelnik nije otpušten uz bolnice već će se odmah nakon ceremonije vratiti u bolnicu da bi nastavio s liječenjem. Na Jordanovcu će ostati barem tjedan dana.

Informaciju je potvrdio Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koji je Bandića u subotu posjetio u bolesničkoj sobi.

"Gradonačelnik se izvrsno osjeća i kao što sam pretpostavio, sutra će biti na otvaranju spomenika Franji Tuđmanu. Rekao sam vam da nema toga što će njega prikovati i zadržati krevetu", rekao je Madžar za 24sata.

Iz gradske službe za informiranje objavili su tko će zamjenjivati gradonačelnika za vrijeme njegove odsutnosti: ''Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić trenutno se nalazi na liječenju, a tijekom tog perioda zamjenjivat će ga zamjenice gradonačelnika Grada Zagrebu dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević i doc. dr. sc. Olivera Majić, a sukladno ovlastima propisanima Zakonom o Gradu Zagrebu i Statutom Grada Zagreba''.

Misteriozni ruski krater star 250 godina za koji nitko ne zna kako je nastao

Sasvim posebna: 10 božićnih drvaca za koje vam ne treba bor