Razlog je plućna embolija, a liječnici smatraju kako je riječ o posljedici trostrukog prijeloma potkoljenice od prije mjesec dana.

Galerija


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić od petka navečer hospitaliziran je zbog plućne emobolije u KBC-u Zagreb na intenzivnoj skrbi Klinike za plućne bolesti Jordanovac, zdravstveno stanje mu je  stabilno i predviđa se da će u bolnici biti tjedan dana, doznaje se u subotu iz bolnice.

Vezani članci Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) "Pola pijem, pola šarcu dajem": Oporba tvrdi da za sljemensku žičaru i rotor nedostaje gotovo pola milijarde kuna Milan Bandić (Foto: Zarko Basic/PIXSELL) Unatoč savjetu liječnika: Bandić ipak dolazi na otvaranje spomenika Franji Tuđmanu?

Bandićevo zdravstveno stanje je stabilno, a liječnici predviđaju da će uz potrebnu zdravstvenu skrb tjedan dana boraviti u bolnici nakon čega će trebati nastaviti s kućnim liječenjem.

Zagrebački gradonačelnik prije mjesec dana imao je prijelom noge, a plućna emoblija jedna je od komplikacija koja se u tom slučaju može pojaviti. Embolija nastaje uslijed krvnog ugruška koji ulazi u plućnu arteriju te smanjuje dotok kisika. (Hina)