Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavio "izlazak iz koalicije"

Milijan Brkić posprdno o spaljivanju lutke Pupovca: "Srećom, fašnik je gotov"

Maškare u Sinju (Foto: Milijan Brkić/Facebook)
Maškare u Sinju (Foto: Milijan Brkić/Facebook) Foto: Milijan Brki?/Facebook
Zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić na svom se Facebook profilu ironično osvrnuo na nedavno spaljivanje lutke s likom Milorada Pupovca na karnevalu u Kaštelima.

Pritom je podijelio fotografiju s karnevala u Sinju gdje se među maškarama prerušenim u hodajuće mrtvace našla i lutka s njegovim likom. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cilj skrenuti fokus s gorućih problema Kajtazi: Vlada i premijer trebaju se distancirati od izjava poput Brkićevih Slika nije dostupna Kako do većine u Saboru Bulj o HSS-u i HDZ-u: "Bit će tezgarenja goreg nego na sinjskoj peškariji"

"Poklade ili fašnik razdoblje je prije korizme kada se ljudi vesele i maškaraju, i u skladu s tradicijom i običajima žele ukazati na pojave u društvu pa smo ponekad i mi političari dio tog šušura. Poruke koje nam u tim veselim povorkama kroz šalu žele poslati dolaze iz naroda, od onih koji su nas birali. Treba ih prepoznati.

Ali ipak, ovo što su napravili moji prijatelji u Sinju, mogu “protumačiti” kao još jedan ozbiljan pokazatelj i napad na nemoćnu i marginaliziranu skupinu Hercegovaca u RH i razmislit ću o “izlasku” iz vladajuće koalicije. Fašnik je na sreću jučer završio", poručio je Brkić

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene