Gordan Jandroković
Gordan Jandroković Foto: Facebook/Gordan Jandroković

Gordan Jandroković na Facebooku je objavio fotografiju iz mlađih dana na kojoj pozira u kupaćim gaćicama. Odgovor je to Zoranu Milanoviću, koji ga je nazvao nasilnikom bez mišića.


Nakon što je predsjednik Zoran Milanović predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića nazvao ''nasilnikom bez mišića'', nije dugo trebalo da stigne odgovor s druge strane.

Vezani članci Predsjednik RH Zoran Milanović HDZ uzvratio Milanoviću: "Ženomrzac koji loše glumi zaštitnika žena. Samoproglašeni Marlon Brando nastoji skrenuti pažnju" Gordan Jandroković i Zoran Milanović Jandroković oštro odgovorio Milanoviću: "Marlon Brando me optužio da lažem o stavu Zlate Đurđević, pa da otklonimo svaku dilemu..."

Na Facebooku je Jandroković odgovorio fotografijom na kojoj pozira u – kupaćim gaćicama.

''Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami'', napisao je Jandroković uz fotografiju iz mlađih dana. 

Budući da me klaun 🤡 Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal.💪 Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami...🤷🏻😄

Posted by Gordan Jandroković on Thursday, May 13, 2021