Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izdržava kaznu kod Pule

FOTO Evo kako Radimir Čačić krati vrijeme u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekadašnjeg prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića fotoobjektiv je 'ulovio' u treningu golfa na zatvorskom nogometnom igralištu.

Bivši prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić zatvorsku kaznu, zbog izazivanja prometne nesreće s dvoje poginulih u Mađarskoj, izdržava u kaznionici poluotvorenog tipa u Valturi pored Pule.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

>> Čačić na slobodnom vikendu: Prošetao Varaždinom i kupio britvice

Ondje je danas snimljen kako krati vrijeme trenirajući golf na nogometnom igralištu u sklopu zatvora.

Pravomoćnu presudu zbog nesreće mađarski je sud donio krajem studenog 2012. Čačić je odmah nakon toga dao ostavku na dužnost prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva te od mađarskih vlasti zatražio dozvolu da kaznu služi u Hrvatskoj.

Županijski je sud u međuvremenu potvrdio mađarsku presudu, a Vrhovni je sud odbio njegovu žalbu i potvrdio kaznu od 22 mjeseca uz sigurnosnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom od tri godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene