Nekadašnjeg prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića fotoobjektiv je 'ulovio' u treningu golfa na zatvorskom nogometnom igralištu.


Bivši prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić zatvorsku kaznu, zbog izazivanja prometne nesreće s dvoje poginulih u Mađarskoj, izdržava u kaznionici poluotvorenog tipa u Valturi pored Pule.

>> Čačić na slobodnom vikendu: Prošetao Varaždinom i kupio britvice

Vezani članci Policija, ilustracija Teška prometna nesreća na Hvaru: U sudaru automobila i motocikla na mjestu poginule dvije osobe Radimir Čačić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Radimir Čačić otkrio koga će predsjednik Milanović predložiti za čelo Vrhovnog suda

Ondje je danas snimljen kako krati vrijeme trenirajući golf na nogometnom igralištu u sklopu zatvora.

Pravomoćnu presudu zbog nesreće mađarski je sud donio krajem studenog 2012. Čačić je odmah nakon toga dao ostavku na dužnost prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva te od mađarskih vlasti zatražio dozvolu da kaznu služi u Hrvatskoj.

Županijski je sud u međuvremenu potvrdio mađarsku presudu, a Vrhovni je sud odbio njegovu žalbu i potvrdio kaznu od 22 mjeseca uz sigurnosnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom od tri godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook