Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dinamo-Arsenal bez većih izgreda, navijači oduševili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija sinoć je, tijekom i nakon nogometne utakmice između Dinama i Arsenala na Maksimirskom stadionu, privela ukupno 16 osoba, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

- Devet ih je privedeno zbog alkoholiziranosti, dvije zbog vrijeđanja, a za tri se osobe sumnjalo da su preporodavale karte za utakmicu, no u ozbiljnijem razgovoru u policijskoj postaji nismo potvrdili te sumnje, kazao je Rajić. 

Pročitajte i ovo Ivan Penava Nulta tolerancija "Napadači su Bad Blue Boysi": Penava oštro osudio tučnjavu u kojoj su u Vukovaru stradali maloljetnici Stigli BBB - 2 Ukupno pušten 91 BBB Iz grčkih zatvora na slobodu izlazi još 16 hrvatskih navijača

Sinoćnju utakmicu policija je smatrala događajem visokog rizika, zbog čega je u osiguranju bilo između 600 i 650 policajaca te 500-tinjak redara i zaštitara.

No, čini se da su razgovori između čelnih ljudi zagrebačke policije i BBB-a urodili plodom. 

Utakmicu je obilježilo samo i jedino navijanje, koje nije prestalo ni 15-ak minuta nakon što je glavni sudac odzviždao kraj utakmice i tako poslao Dinamo da europsku jesen pokuša izboriti u kupu UEFA.

Igrači, predvođeni sjajnim Lukom Modrićem, su im se odužili korektnom igrom s ipak za klasu ili dvije boljim protivnikom.

Navijanjem zagrebačke publike impresionirani su ostali i navijači te igrači "Topnika", kao i trener Arsen Wenger, a najvatreniji su navijači plavih ovaj put pokazali da su, za razliku od njihovih ljubimaca, oni već zreli za Ligu prvaka.  


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene