Obavijesti Video Pretražite Navigacija
promjena imena

Juričanu prošla žalba: "Rezaču etiketa, izgubio si na sudu. Ja ću biti Milan Bandić"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Juričan je prošle godine predao zahtjev za promjenom imena. Blokiran je, a sad je Upravni sud poništio odluku Ministarstva uprave.

Redatelj Dario Juričan na Facebooku je objavio kako je prošla njegova žalba te će se ipak smjeti zvati Milan Bandić. Redatelj je prošle godine predao zahtjev za promjenom imena, no to je stopirano na sudu. Njegova odvjetnica uložila je žalbu. 

Pročitajte i ovo Dario Juričan u Vrbovskom - 1 Prijedlog gradonačelnika Vrbovsko i službeno proglasilo Milana Bandića počasnim građaninom, na feštu stigao Juričan i vikao na megafon Slika nije dostupna Objavio rješenje Juričan se ipak smije zvati Bandić: "To ime zasad nema negativne konotacije. Ne bi se smio zvati Adolf Hitler"

U presudi Upravnog suda koju je objavio piše kako se poništava rješenje Ministarstva uprave te Juričanu spomenuto ministarstvo mora nadoknaditi 6250 kuna troška spora.

"REZAČU ETIKETA, OPET SI IZGUBIO NA SUDU. SADA PONOVNO PLAČI KOD PLENXA I NJEGOVOG POTRČKA IVANA MALENICE, JER JA ĆU BITI MILAN BANDIĆ!

Rezač je krajem godine, neposredno prije predsjedničkih izbora, plakao Plenxu, kao tada važnom partneru u Gradu i Saboru, da mi se ne smije dati ime Milan Bandić, kako sam se žarko htio zvati. Potom je Plenx dao u zadatak svom potrčku iz ministarstva uprave, stanovitom ministru Ivanu Malenici, da producira Rješenje kojim se Rezaču odobrava obnova postupka oko imena Milan Bandić (koji je već bio okončan) i dozvoljava mu se da bude stranka u postupku (koji je već dovršen).

Na takvo iskonstruirano Rješenje ministra Malenice žalio sam se sa svojom odvjetnicom Ljiljanom Maravić Pirš Upravnom sudu.

Jučer je u jednom od dva procesa koja vodim na Upravnom sudu protiv Ministarstva uprave i Rezača etiketa donesena presuda u moju korist - poništava se Rješenje koje mu je ljubazni i uvijek uslužni Malenica iskemijao tog 28.11.2019.

Uvjeren sam da Malenica misli da je korektno radio.
Kao što je taj isti Malenica na pitanje o svojoj državnoj tajnici Josipi Rimac odgovarao da je „korektno radila“.
Eto tako to izgleda kad stranka dovede svoj mladi perspektivni kadar i napravi od čovjeka - običnog potrčka i klimavca. A radi koga? Jednog Rezača etiketa. Ofucanog iluzioniste na kraju karijere, s jednom nogom u zatvoru.
Ali nema predaje.

Riješili smo se mi Ivice Todorića, pa ćemo se riješiti i Rezača etiketa.

Svaki od njih je mislio da je nedodirljiv.
A takve najviše volim 😉

Dario Juričan, gradonačelnik svemira", objavio je na Facebooku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene