Bivši HDZ-ov saborski zastupnik i čelnik AK Siget Damir Škaro noć je proveo u Remetincu, a nakon prijave za silovanje. Na internetskoj stranici koju je napravio sebi u čast doznali smo neke zanimljive detalje - Autoklub je blagoslovio fra Smiljan Kožul, koji glasi za jednog od najpoznatijih egzorcista.

Galerija


''Ona (web-stranica, op.a.) je sublimacija mojih karijera u kojima sam se uspio dokazati na ponos svoje obitelji i svojih prijatelja.

Vezani članci Damiru Škari sudi se za silovanje Na sudu u Velikoj Gorici nastavljeno suđenje Damiru Škari za silovanje djelatnice AK Siget: Iskaze daje dvoje svjedoka Damir Škaro (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Kako je dolijao Damir Škaro: Odmah nakon prijave za silovanje otišao u BiH i zaposlenici poslao stravičnu poruku

Želim s Vama podijeliti zanimljive događaje iz svoga života ali i zatražiti podršku od Vas u mojim budućim inicijativama...'', stoji među ostalim na naslovnici osobne web-stranice Damira Škare, koji se suočio s teškim optužbama za silovanje.

Na stranici ima posebne rubrike naziva Olimpijac, Znanstvenik, Gospodarstvenik, Parlamentarac i Publicist.

Ove je godine Škaro zapostavio pisanje na svojoj stranici i posljednja je objava iz prosinca 2018. Hvali se on na stranici da je bio osobni izaslanik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na Kongresu sportskog turizma, najavljuje besplatni pregled vozila za Dan žena, a najviše naše pozornosti izazvala je objava da je Autoklub Siget blagoslovio fra Smiljan Kožul, koji je na glasu kao najpoznatiji egzorcist u Hrvata.

Djelatnici AK Siget jednom mjesečno idu na misu

Na Škarinu webu navodi se da su djelatnici s vedrinom dočekali ''poštovanog i najomiljenijeg hrvatskog karizmatika, svećenika i fra Smiljana Kožula...''

''U našim molitvama, naglasili smo važnost povezanosti svih djelatnika, njihovih obitelji kao i članova Autokluba Siget te u prve redove stavili naše zajedništvo i poziv na svetost života. Zazvali smo Božji blagoslov kako bi: poštivali jedni druge, bili korektni i uzorni članovi našeg društva koje je u velikoj krizi, te kako bi mir, sreća i zadovoljstvo ponovno bili na licima naših građana'', stoji u objavi.

Djelatnici Autokluba Siget jednom mjesečno idu na misu. ''Treba naglasiti kako nakon nekoliko tragičnih smrti nekih djelatnika i njihovih obitelji, svi djelatnici jednom mjesečno prisustvuju svetoj misi u crkvi sv. Križa u Sigetu za zdravlje svih djelatnika i njihovih obitelji kao i za zdravlje te sigurnost u vožnji svih 35.000 članova'', objašnjeno je.

Mole se i za smanjenje broja tragično nastradalih hrvatskih vozača.

Damir Škaro prijavljen je za silovanje i spolno uznemiravanje, a Županijski sud u Velikoj Gorici odredio mu je 30 dana istražnog zatvora zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja kaznenog djela.