Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Branko Bačić

"HDZ podupire Vladu u nastojanjima da brine u uhićenima u BiH"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski Klub HDZ-a u četvrtak je podržao korake koje Vlada poduzima u vezi uhićenja pripadnika Hrvatskog vijeća obrane (HVO) u Bosanskoj Posavini.

"Jasno smo podržali Vladu u nastojanjima da brine o našim državljanima uhićenima u BiH", rekao je novinarima nakon sjednice Kluba njegov predsjednik Branko Bačić.

Pročitajte i ovo Zatvoreni balkon 1000 do 5000 eura Novi zakon mogao bi uvesti neočekivanu zabranu: "Ne može svatko raditi što želi, zgrade nisu privatno vlasništvo" Obnova dvorca - 4 Završena konstrukcijska obnova Nagrizao ga je zub vremena, dokrajčio potres, a obnovu bi trebali ubrzati strani radnici

HDZ-ov klub će, najavio je, na konferenciji za novinare još jednom upozoriti na uhićenje zapovjednika HVO-a te na "ekstenzivno i selektivno optuživanje časnika HVO-a i kontinuirani proces institucionalnog obespravljivanja Hrvata u BiH".

O tim problemima u četvrtak će govoriti zastupnici Božo Ljubić i Željko Raguž.

Upitan hoće li Klub HDZ-a tražiti da se Vladin predstavnik obrati Saboru u vezi situacije u BiH, Bačić je kazao kako će o tome donijeti zaključak nakon današnje sjednice Vlade, koja će raspravljati o potezima koje hrvatske vlasti poduzimaju u vezi uhićenja pripadnika HVO-a. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene