Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Policiji pune ruke posla

Bilanca Ultra Festivala - U tri dana privedeno 197 osoba, 167 prekršajno kažnjeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tri dana splitskog Ultra festivala Europe nije bilo ozbiljnijeg remećenja javnog reda i mira, štete ni uništene imovine i materijalnih dobara, a privedeno je 197 osoba, 118 hrvatskih državljana i 79 stranaca, doznaje se u Odjelu za odnose s javnošću splitske policije.

Od 197 privedenih osoba njih 167 kažnjeno je prekršajno zbog zloporabe droga, a protiv osam osoba - zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet drogama - podnesene su kaznene prijave mjerodavnome državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Slika nije dostupna NAVALA NA GRAD POD MARJANOM Split postaje jedna od svjetskih prijestolnica dobre zabave: Stiže Ultra i ovo su najvažnije stvari koje o tome trebate znati

Ultra festival na stadionu Poljudu i u gradu osiguravalo je 50 policajaca danju te stotinu noću.

Ultra Europe: U tri dana festivala 200 medicinskih intervencija

Policija je posljednjeg dana tog festivala privela četvoricu muškaraca kod kojih je pronašla i od kojih je oduzela raznu drogu te je protiv njih podnijela kaznene prijave državnom odvjetništvu. Kod 29-godišnjaka je pronađeno 35 tableta ecstasyja, a istoga je dana dovršena istraga nad 40-godišnjakom kod kojega su pronađene 53 iste tablete, 12 grama speeda i pvc vrećicu s 8,2 grama marihuane.

Policijski službenici proveli su istragu i nad 25-godišnjakom kod kojega su pronašli 54,78 grama kokaina i 2,46 grama amfetamina te digitalnu vagu, a dovršili su kriminalističku istragu i nad 23-godišnjakom za kojeg je utvrđeno da je jučer strancu prodao 2,7 grama marihuana.

Protiv 23-godišnjaka je podnesena kaznena prijava državnom odvjetništvu, a stranac je prekršajno procesuiran zbog posjedovanja droge. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene