Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije joj prvi put

Žena (67) kod Karlovca zapalila kuću pa sve dojavila policiji: Uhićena je

Ilustracija
Ilustracija Foto: Jure Miskovic/Cropix
67-godišnjakinja je kod Karlovca policiji dojavila informacije o požaru, a sada se sumnjiči da je pokušala sama zapaliti kuću.

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić navečer 5. veljače postupajući po dojavi da je na području Krnjaka došlo do požara obiteljske kuće u vlasništvu 73-godišnjaka na mjestu događaja zatekli su 67-godišnju dojaviteljicu.

Kriminalističkim istraživanjem uzroka i okolnosti nastanka požara policijski službenici zbog osnove sumnje da se dovodi u vezu s navedenim događajem uhitili su iste večeri 67-godišnju dojaviteljicu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem ženu se sumnjiči da je 5. veljače uvečer otvorenim plamenom izazvala požar u prizemlju kuće te izazvala opasnost za imovinu većeg opsega.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačiji od drugih Kremlj otkrio zašto je Putin pristao na intervju s kontroverznim američkim novinarom

Također je utvrđeno da je osumnjičena 26. srpnja 2023. godine u popodnevnim satima izazvala požar otvorenim plamenom na gornjem katu istog objekta, i to dok se 73-godišnjak nalazio u njemu, čime je izazvala opasnost za život i imovinu 73-godišnjeg muškarca.

Osumnjičena je jučer 6. veljače predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje dvaju kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, izvijestila je policija

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene