Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U jučerašnjoj stravičnoj prometnoj nesreći život su izgubili majka i sin, neslužbeno se doznaje.


U teškoj nesreći koja se jučer oko podneva dogodila na križanju Ozaljske i Nehajske ulice, u kojoj su sudjelovala tri automobila, smrtno je stradalo dvoje pješaka. Radi se o 49-godišnjakinji i 18-godišnjaku, majci i sinu.

Vezani članci Spasilački helikopter, ilustracija Strašna tragedija u Austriji: Obitelj se otrovala ugljikovim monoksidom, preminuli dječaci od dvije i pet godina Vozač autobusa koji je kod Slavonskog Broda sletio s ceste Vozaču autobusa mjesec dana istražnog zatvora, brani ga jedan od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika: ''Koliko znam od njega, nikad nikome nije rekao da je zaspao''

Načelnica Odjela za odnose s javnošću PUZ-a Jelena Bikić rekla je da 56-godišnji vozač porschea nije bio alkoholiziran te da je u tijeku kriminalističko istraživanje nesreće kako bi se utvrdile sve okolnosti i uzroci. Također, policija moli očevice te teške prometne nesreće da se jave.

Podsjetimo, do nesreće je došlo zbog prolaska jednog od vozila kroz crveno svjetlo na semaforu. Sudarili su se porsche cayenne i audi A8, dok je treće parkirano vozilo bilo renault clio.

Od siline udarca tijelo žene odletjelo je u stražnji renaulta, dok je mladić ostao ležati nasred ceste. Izdahnuo je na rukama jednog od očevidaca koji mu je priskočio u pomoć.

Jedan očevidac je ispričao da je porsche vjerojatno prošao kroz crveno svjetlo, a audi ga je udario postrance te je zato porsche završio u kontejneru i pregazio dvoje pješaka. No, te informacije nisu službeno potvrđene.