Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UTVRĐEN UZROK NESREĆE

Policija objavila detalje nesreće u Lepoglavi: Od siline udarca vozilo je odletjelo u zrak, vozač ispao i na mjestu preminuo od ozljeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila kako je završen očevid prometne nesreće do koje je došlo u Lepoglavi u petak poslije podne, a u kojoj je poginuo muškarac.

Završen je očevid nesreće koja se dogodila u petak u Lepoglavi oko 15:00 sati, kada je poginuo 72-godišnji muškarac, potvrdili su iz policije.

  Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Okučana - 1 ZAVRŠEN OČEVID Vožač kamiona uhićen: Poznat uzrok teške prometne nesreće kod Okučana u kojoj je poginula tročlana obitelj

Policijskim očevidom je utvrđeno kako je on upravljao osobnim vozilom iz smjera Bednje prema Lepoglavi te je ulaskom u lijevi oštri zavoj na blagoj nizbrdici vozilom prešao na desnu stranu.

Prednjim kotačem je udario u rubni kamen nogostupa, pa je izgubio kontrolu nad vozilom, da bi zatim udario u zemljani nasip. Vozilo je od jačine udarca odbačeno u zrak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posebna regulacija prometa Tragedija kod Lepoglave: Automobilom sletio s ceste i na mjestu poginuo

Vozač, koji je u prevrtanju ispao iz vozila, uslijed zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu nesreće, priopćeno je iz policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene