Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra turistička priča

Zeleno srce Hrvatske ne strahuje od manjka gostiju: Rezervacije neki iznajmljivači imaju i do proljeća iduće godine

Aktualno Galerija Kuća za odmor u Gorskom kotru - 1 Kuća za odmor u Gorskom kotru - 1 Foto: DNEVNIK.hr Kuća za odmor u Gorskom kotru - 2 Kuća za odmor u Gorskom kotru - 2 Foto: DNEVNIK.hr Kuća za odmor u Gorskom kotru Kuća za odmor u Gorskom kotru Foto: DNEVNIK.hr +0 Kuća za odmor u Gorskom kotru - 4 Galerija 1/4 >>
Za božićno-novogodišnje praznike u Gorskom kotaru već se traži mjesto više. Luksuzne kuće za odmor rezervirane su sve do proljeća iduće godine pa nema straha od manjka gostiju u zelenom srcu Hrvatske.

Kuća koja zove na uživanje: više od 200 četvornih metara, tri sobe, sauna, vinski podrum i jacuzzi. Kuća za odmor Selme Seifert rezervirana je za sve osim za dva vikenda do ožujka. Rasprodani su i božićni blagdani. Tko želi uživati u ljepoti koliba u Gorskom kotaru, mora biti brz.

"Naša Nova godina je rezervirana godinu dana unatrag. Rezervirali su gosti koji su boravili tu prošlu Novu godinu", rekla je Seifert.

Šume su još u boji jeseni, a nema slobodnih zimskih dana u kućicama na ulazu u nacionalni park Risnjak.

"Od 15.12. do početka sljedeće školske godine smo kompletno rezervirani", rekao je Vlatko Hrženjak, vlasnik kuća za odmor.

Velika društva, parovi ili obitelji – stižu svi. Traže mir, prirodu, ali i dodatan sadržaj. Kuća za odmor sve je više, a cijene idu i više od 500 eura za noć. Da bi se istaknuli, važno je slušati potrebe gostiju.

"U kompletu je cijela kuća za odmor sa sjenicom, kaminom, biciklima, quadom i welnessom koji će sadržavati zatvoreni jacuzzi i saunu", vlasnik kuće za odmor Renato Sulić rekao je reporterki Dnevnika Nove TV Katarini Jusić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubojstvo koje je zgrozilo regiju VIDEO Nastavljaju se uhićenja: Policija objavila snimku privođenja dvojice osumnjičenih za monstruozno ubojstvo Đokićevih

Pročitajte i ovo Alec Baldwin (Foto: Profimedia) surađuje s policijom Alec Baldwin oglasio se prvi put nakon stravične tragedije: "Nema riječi kojima bih mogao izraziti šok i tugu"

Još ljetos krenuli su i upiti za hotele, a u pripremi su i vođeni izleti po goranskim mjestima.

"Jedna gastronomska tura po Delnicama koja bi sudionike ture upoznala sa specijalitetima Gorskog kotara, posebice sa slasticama koje imaju tematiku Božića", rekla je Jelena Holenko Pirc, turistički vodič u Gorskom kotaru.

Zatvorene granice, snježna zima i Gorski kotar lani je bio hit. Nadaju se tome i ove godine, uz povratak manifestacija.

"Ispraćaj stare godine u Fužinama u podne, delnička adventska bajka i mnoštvo sadržaja", rekao je Petar Hrg, direktor Turističke zajednice Gorskog kotara..

Pomogla bi i koja pahulja snijega, kao i dobra epidemiološka slika. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene