Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

ZAVRŠEN OČEVID

Vožač kamiona uhićen: Poznat uzrok teške prometne nesreće kod Okučana u kojoj je poginula tročlana obitelj

Aktualno Galerija +0 Prometna nesreća kod Okučana - 1 Galerija 1/1 >>
Brodsko-posavska policija objavila je da je za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom u petak poslije podne kod Okučana osumnjičen 25-godišnji vozač kamiona, državljanin BiH.

Nakon stravične prometne nesreće koja se dogodila u petak oko 15:10 sati na prometnom čvoru Okučani, u kojoj je poginula tročlana obitelj iz Srbije, iz Brodsko-posavske policijske uprave priopćeno je kako je protiv 25-godišnjeg vozača kamiona pulskih registarskih oznaka, državljanina BiH, podnesena kaznena prijava. On je osumnjičen za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, a tijekom subote će biti prepraćen pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Okučana - 2 Poginula obitelj Šokantni prizori na mjestu tragedije kod Okučana, u kojoj je poginulo troje ljudi: "Stravične scene zatekle su i policiju i vatrogasce"

Policija je očevidom utvrdila da je on izazvao nesreću, upravljajući teretnim vozilom neprilagođenom brzinom. U lijevom zavoju je izgubio kontrolu nad vozilom, a kamion je prešao na suprotni prometni trak. Došlo je do frontalnog sudara s Renaultom srbijanskih oznaka. 

"U 19.30 sati, 25-godišnji vozač teretnog automobila je uhićen te će, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 227 Kaznenog zakona, Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom i nadležnom državnom odvjetništvu", kazao je Damir Brezić iz Brodsko-posavske Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poginule četiri osobe Vozač kamiona koji se prevrnuo kod Okučana pušten iz bolnice, i dalje tvrdi da nije znao da vozi migrante

Na mjestu događaja poginula su dvojica muškaraca iz osobnog vozila starosti 38 i 35 godina i 57-godišnja žena. Prema neslužbenim podacima, riječ je o obitelji.

Od 15:15 do 22:00 sata, krak prometnog čvora Okučani autoceste A3, zbog očevida je bio zatvoren za sav promet koji je preusmjeravan obilaznim prometnim pravcima.

Na mjestu događaja intervenirali su i pripadnici JVP Nova Gradiška, koji su izvlačili tijela unesrećenih.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene