Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U tijeku je potraga za ribarom koji je, kako se pretpostavlja, sinoć s plovila pao u more između rtova Ubca i Sočaja na istočnoj obali Istarskog poluotoka.


Djelatnicima pulske Lučke kapetanije sinoć je oko 21,20 sati dojavljeno kako je između rtova Ubca i Sočaja pronađeno plovilo oznake RC-366 kako pluta, priopćio je danas novinarima kapetan Lučke kapetanije Josip Lazarić. 

Vezani članci Andrijin križ, ilustracija Policija objavila detalje tragične nesreće u Istri: "Vozač auta nije se zaustavio ispred pruge" Irena Hrstić - 3 Ravnateljica OB Pula: ''Dolazi nam sve više mlađih pacijenata, čak 10-15 godina mlađi nego u prošlom valu"

Nakon dojave posumnjalo se da je vlasnik, odnosno korisnik plovila M.M. iz Krnice pao u more pa su za njim odmah počeli tragati djelatnici Lučke kapetanije te ribari iz luke Krnice. 

Potraga je nastavljena i danas u zoru, a osim plovila Lučke kapetanije za nestalim ribarom traga i plovilo "Istra pilot" te ronioci interventne jedinice istarske Policijske uprave i ribari. 

Traganjem koordinira Nacionalna središnjica traganja i spašavanja u Rijeci.